Nyheter


Nybegynneropptak Høsten 2015

TSI-Karate kjører nybegynneropptak i hele september. Ingen forkunnskaper er nødvendig og det stilles heller ingen krav til fysisk form. Dette vil du vil opparbeide etterhvert som du trener karate i tillegg til egenskaper som økt fleksibilitet og bevegelighet, mental styrke, bedre koordinasjon og selvkontroll m.m. Karate er en ypperlig  treningsform som gjør at hele kroppen trenes i løpet av en treningsøkt. Møt opp og prøv et par ganger før du bestemmer deg så tar du avgjørelsen da... 

Vi trener i aerobicsalen på KRAFT tirsdager og torsdager 20:30. Ta med vanlig treningstøy.

Da treninger av ulike årsaker kan bli avlyst oppfordrer vi alle interesserte å følge oss på facebook:

https://www.facebook.com/ShorinRyuTromso

Dersom du ønsker å vite mer om karate er det bare å lese her på vår hjemmeside. Skulle det være informasjon du ikke finner er du velkommen til å kontakte oss. Benytt vårt kontaktskjeme under fanen Kontakt oss.

Velkommen skal du være!


Ny Hjemmeside!

TSI-Karate har endelig fått på plass ny hjemmeside. Siden vil bli brukt til å legge ut diverse informasjon om det som foregår i klubben samt historikk om både karate og stilarten spesielt, treningsrelatert, for å nevne noe. Målet er at nye og eksisterende medlemmer skal finne det de trenger av informasjon på sidene våre.

Klubben har også en Facebookside som det også kan være interessant å følge med på. Adressen til den er:

www.facebook.com/ShorinRyuTromso


Glenn Maan © 2013